Etsi tietoa ja asuntoja hakukoneella


 

 
Kun kaipaat tietoa asunnon vuokraamisesta ja tarjolla olevista kohteista niin ita ihmeessä Google avuksesi. Sinne vain sopivia hakusanoja ja alat selailemaan hakutuloksia. Monesti ainakin isommat vuokraajat mainostavat kohteitaan myös hakukoneissa, joten Google mainonta -hakutulokset näyttävät osuvia kohteita hyvinkin usein. Nämä hakukonemainokset ovat hyviä molemmille osapuolille: vuokralainen löytää sopivan kohteen helposti ja vuokranantajalle Google mainonta hinta on hyvin pieni suhteessa hyötyyn.
 
Kun taas etsit tietoa asunnon vuokrauksesta ykeensä niin silloin kannattaa selailla Googlen luonnollisia hakutuloksia enemmänkin. Ensimmäisellä sivulla näkyvät ne sivut, joiden hakukoneoptimointi on hyvin tehty. Google järjestää sivut omien kaavojensa mukaan ja Google optimointi -toimenpiteillä sivujen omistaja pyrkii nostamaan omia sivujaan hakutuloksissa. Tätä siis on hakukoneoptimointi, joten pidä se mielessäsi ja selaile myös toisen ja kolmannen sivun tuloksia.
 
 

 
 
 - Netin hyötypalveluita, suosittelemme -
 
Miten siellä Googlessa oikein niitä sivuja järjestellään hakutuloksiin ? Isolla rahallako pääsee näkymään kärkipaikoille ? Vai valitseeko joku ihminen aina, mitä tuloksia Google näyttää ?
Ei se ihan niin mene. Tietysti rahalla saa Google mainoksia näkyviin, mutta jokainen klikkaus maksaa mainostajalle. Luonnollisissa hakutuloksissa eli orgaanisessa haussa voi näkyä ilman ison rahan sijoitusta. Pitää tuntea Googlen algoritmi, jotta pääsee kärkipaikoille.
Hakukoneoptimointia
Hakukoneoptimointi tarkoittaa nettisivujen parantelua, millä saavutetaan parempi sijoitus hakukoneen hakutuloksissa. 

Ne, jotka tuntevat Google näkyvyyden salat, pystyvät nostamaan sivuja etusivun parhaille paikoille näkyviin. Sattumaltahan ei tietyt sivut ole aina kärjessä hakutuloksissa.
Seocanavari

Google -optimointi eli hakukoneoptimointi on nippu toimenpiteitä, joilla nostetaan nettisivun sijoitusta hakutuloksissa tietyillä hakusanoilla.  
 
Joskus puhutaan musta hattu -optimoinnista ja sen vastakohtana valkoinen hattu -optimoinnista. Ensin mainittu on lähinnä spämmäystä, jonka Google hyvin pian huomaa ja voi jopa poistaa tällaiset sivut kokonaan hakutuloksista. White Hat -tyyli taas on asiantuntevan tekijän tapa nostaa sivu fiksusti kärkipaikoille ja saavuttaa pitkäaikaisia tuloksia.
Seovault
Monesti hakukoneoptimointi jaetaan kahteen ryhmään.
 
 
Monesti aloittelija lähtee helpoimman kautta ja käyttää ihan vääriä tekniikoita seo-optimoinnissa. Tämä voi tosiaan pahimmillaan johtaa siihen, että sivut häviävät Googlen tuloksista kokonaan. Siinä vaiheessa viimeistään kannattaisi kääntyä hakukoneoptimointi -ammattilaisen puoleen.
Search-engine-optimization
Pätevän optimointifirman veloitus on yleensä hyvinkin pieni saavutettuihin tuloksiin verrattuna.
 
Paljon helpommalla pääsee tietysti jos keskittyy vain Google mainontaan. Klikkaushintaisen mainoskampanjan saa nopeasti pystyyn ja näkyvyys kärkipaikoilla alkaa heti. Mutta tämä vaatii vähän isomman budjetin, koska jokainen klikkaus maksaa, joten Google mainonta hinta saattaa nousta hyvinkin korkeaksi.


 

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: Nii Chavo, 00100 Hki, niichavo@niichavo.org